שוטפים את הקינואה במסננת. כדאי להשרות את הגרגירים במים לפחות 30 דקות. על כל כוס קינואה יש להוסיף שתי כוסות מים. ממלאים את הסיר בקינואה, מים ומלח או תיבול אחר אם תרצו. יש להביא את הסיר לרתיחה תוך כדי בחישה. לאחר שהמים רתחו מכסים את הסיר ומורידים את האש למינימום. כעת נותר לבשל כרבע שעה את הקינואה עם מכסה סגור. צבעה של הקינואה שקוף כשהיא מוכנה. לאחר הבישול השאירו את הסיר מכוסה לעוד עשר דקות והתחילו לעמול על הכנת הרוטב. בתיאבון
תשובה ( 1 )
נא הסבר בקצרה מדוע לדעתך יש לדווח על שאלה זו.
דווח בטל